Over Novarti

Handgemaakte keukens

Bent u op zoek naar een unieke keuken die echt alleen voor u is gemaakt? Kies dan voor een handgemaakte keuken van Novarti. Onze ontwerpers maken die ene persoonlijke keuken die naadloos aansluit bij uw smaak, wensen en interieur.

Een handgemaakte keuken van Novarti is altijd het stralende middelpunt in huis. Een sfeervolle ruimte om heerlijk te koken en samen te genieten.

Van ontwerp tot realisatie

Uw persoonlijke keuken begint altijd met een schets in onze showroom. In de schets verwerken we de afmetingen en vormen van uw keukenruimte en passen we uw persoonlijke wensen en eisen in. Dan maken we een gedetailleerd ontwerp dat we - met uw goedkeuring - kunnen uitvoeren in ons werkatelier.

Door onze gedegen werkwijze zal de signatuur van een Novarti-keuken altijd herkenbaar zijn in ontwerp, degelijkheid en gebruiksgemak.

Maak direct een afspraak

Daarom kiest u voor Novarti:

100% afgestemd op uw smaak en wensen
Vakkundige montage en perfecte nazorg
Keukenadviseurs met passie voor design
Altijd een bijzondere en unieke keuken

Alles in één vertrouwde hand

Wilt u 100% zekerheid dat uw nieuwe keuken ook perfect wordt opgeleverd? Zonder vervelende verrassingen en 'gedoe'? Laat deze dan plaatsen door onze eigen vakkundige, vriendelijke keukenmonteurs. Deze ervaren monteurs garanderen u een zorgvuldige plaatsing en smetteloze oplevering.

Nog meer keuken inspiratie opdoen?

Bestel ons magazine