Een kijkje in de keukens van onze klanten

Wij ontwerpen unieke keukens, al zeggen we het zelf. En op onze service zijn we ook best een beetje trots. Dat krijgen we ook terug van onze klanten. Als we vragen naar hun ervaringen met Novarti, vertellen ze vaak hoe enthousiast ze zijn over hun unieke handgemaakte keuken. Hoe perfect deze aansluit bij hun ideeën en past bij het interieur. Hoe netjes en vakkundig hij geplaatst is. En hoe deskundig en eerlijk ze zijn geadviseerd bij de aankoop. Op deze pagina leest u een greep uit hun reacties.

Streamer Testimonial Home@2X Min

Thuis in de nieuwe keuken van Natascha en Jos Verschot

"Natascha en ik houden heel erg van reizen. Onze laatste reis naar Costa Rica had alles: zon, zee en strand, maar ook een prachtige natuur en spannende jungles. Voor ons nooit een standaardreis. We gaan voor maatwerk. En dat geldt ook voor onze nieuwe keuken. We wisten eigenlijk al heel goed wat we wilden. En nee, zo’n keuken vind je niet standaard in een showroom. Die moet speciaal voor ons getekend en gemaakt worden.

Het leuke aan het hele traject was dat onze adviseur bij Novarti het als een uitdaging zag om onze speciale ideeën te vertalen in een keuken die helemaal zou aansluiten bij onze persoonlijke wensen. En eerlijk is eerlijk: het resultaat heeft werkelijk al onze verwachtingen overtroffen."

Arnhem Detail1
Boretti Fornuis Arnhem
Arnhem Keuken
Het voelt als een maatpak, alsof we deze keuken altijd al hebben gehad.
Modern
Massief hout
Belgisch hardsteen
Bertazzoni
Testimonial Gezin

Thuis in de nieuwe keuken van de familie Rietgans

"Een bijzondere keuken, maar wel praktisch met veel opbergruimte: met deze wens stapten we binnen in de showroom in Barneveld. Toen we binnen kwamen zagen we op het eerste gezicht niet heel veel keukens. Maar waarom ook eigenlijk. Uiteindelijk is zo’n showroomkeuken toch een praatstuk. En dat bleek ook toen we uiteindelijk om tafel gingen met onze adviseur. Een heel relaxed type. Hij heeft ons op ons gemak laten rondkijken en toen we uiteindelijk hulp nodig hadden, zijn we aan tafel gaan zitten.

Doordat onze adviseur zo betrokken was en ons persoonlijk stap voor stap heeft begeleid, zijn we niet voor verrassingen komen te staan. Deze keuken past bij onze smaak, eisen én onze gezinssituatie."

19101 Thumb2
19102 Thumb2
19103
Doordat onze adviseur zo betrokken was, zijn we niet voor verrassingen komen te staan.
Modern Classic
Kunststof matlak
Wit marmer
Smeg
Testimonial Seniorenstel Min

Thuis aan de keukentafel van de familie Dorpmans

"Ons huis is een leuke mix van twee stijlen, waarin we ons allebei thuis voelen. Maar om daar de juiste keuken bij te vinden, bleek nog niet zo makkelijk. Ik wilde graag een strakke en moderne keuken, Freek voelt zich meer thuis in een warme keuken met veel hout en andere natuurlijke materialen. Het zou dus niet meevallen om een keuken te vinden waar we ons allebei fijn bij zouden voelen. We lieten voorbeelden zien van ons gezellige mengelmoes-huis en de dingen die we allebei apart mooi vonden. Best lastig voor zo’n adviseur hoor. Het was een lang, maar interessant gesprek; over stijlen, kleuren en materialen, maar ook over zaken als indeling en apparatuur. En wat ons niet gelukt is, is de adviseur wél gelukt. Hij is met een keukenontwerp gekomen waar we meteen allebei volmondig ja tegen zeiden."

 

NOVARTI Sfeer D2
NOVARTI Sfeer D1
Klanten Blauwekeuken
Bij Novarti zijn ze met een keukenontwerp gekomen waar we meteen allebei volmondig ja tegen zeiden.
Landelijk Modern
Houten kaderdeur
Graniet
Siemens